Skip to main content
DaiļslidošanaJaunumi

Latvijas daiļslidotāji Deniss Vasiļjevs un Sofja Stepčenko startēs ISU Challenger sērijas sacensībās “Nebelhorn Trophy 2024”

No 19. līdz 21. septembrim Oberstdorfā, Vācijā, norisināsies ISU Challenger Series sacensības Nebelhorn Trophy 2024, kurās Latviju pārstāvēs divi talantīgi sportisti – Deniss Vasiļjevs un Sofja Stepčenko. Šīs sacensības pulcēs daiļslidotājus no visas pasaules.

Deniss Vasiļjevs ir viens no spožākajiem Latvijas daiļslidošanas talantiem. Viņa lielākie sasniegumi ietver bronzas medaļu 2022. gada Eiropas čempionātā, kas ir vēsturisks sasniegums Latvijas daiļslidošanai. Ar augsta līmeņa tehniskajiem elementiem, tostarp četrkāršajiem lēcieniem, Vasiļjevs ir gatavs cīnīties par augstām vietām arī šosezon. Viņš sacentīsies vīriešu individuālajās sacensībās.

Sofja Stepčenko ir viena no Latvijas perspektīvākajām jaunajām daiļslidotājām. Stepčenko līdz šim sevi ir apliecinājusi kā daudzsološu sportisti un pirmo reizi šosezon sacentīsies augsta līmeņa starptautiskajās sacensībās, sieviešu kategorijā. Abi sportisti trenējas Šveices olimpiskā medaļnieka un Pasaules čempiona Stefana Lambjela vadībā.

 

Nebelhorn Trophy ir daļa no ISU Challenger Series un tās rezultāti palīdz sportistiem iegūt punktus pasaules rangā, kā arī kvalificēties lielajiem čempionātiem. Lepojamies ar Latvijas sportistiem un vēlam viņiem visaugstākos sasniegumus!

Latvijas Slidošanas asociācija

X